27 нояб. 2013 г., 16:13

Тъгата в моите очи 

  Поэзия
630 0 1

Днес в моите очи

тъгата скита и мълчи,

зад булото на някоя сълза,

която безутешно пак се гърчи.

 

Зад моето лице

тича пак едно сърце,

да настигне радостта,

избягала в пустошта.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??