27 nov 2013, 16:13

Тъгата в моите очи 

  Poesía
657 0 1

Днес в моите очи

тъгата скита и мълчи,

зад булото на някоя сълза,

която безутешно пак се гърчи.

 

Зад моето лице

тича пак едно сърце,

да настигне радостта,

избягала в пустошта.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??