Sep 28, 2019, 9:48 PM  

Магията на любовта 

  Poetry » Love
277 0 0

Като славей в пролетен ден

аз от теб съм озарен.

И чуй ти неговата песен,

че той от тебе е унесен.

Чуй магията на любовта,

че си най-прекрасна на света.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??