28.09.2019 г., 21:48 ч.  

Магията на любовта 

  Поезия » Любовна
278 0 0

Като славей в пролетен ден

аз от теб съм озарен.

И чуй ти неговата песен,

че той от тебе е унесен.

Чуй магията на любовта,

че си най-прекрасна на света.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??