28 sept 2019, 21:48  

Магията на любовта 

  Poesía » De amor
276 0 0

Като славей в пролетен ден

аз от теб съм озарен.

И чуй ти неговата песен,

че той от тебе е унесен.

Чуй магията на любовта,

че си най-прекрасна на света.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??