Nov 17, 2011, 2:47 PM

Тъжна песен 

  Poetry » Love
536 0 6

Горчивата чаша, пълна с кървави сълзи,

изпих във онзи ужасен ден до дъно аз.

И всички хубави мечти

на вечен прах направи тя във онзи тъжен час.

 

Тя е вечната жена,

но пожела да ми обърне гръб.

Изпълни душата ми с тъга

и потопи ме целия във скръб.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??