Горчивата чаша, пълна с кървави сълзи,
изпих във онзи ужасен ден до дъно аз.
И всички хубави мечти
на вечен прах направи тя във онзи тъжен час.
Тя е вечната жена,
но пожела да ми обърне гръб.
Изпълни душата ми с тъга
и потопи ме целия във скръб.
© Георги Все права защищены