17.11.2011 г., 14:47 ч.

Тъжна песен 

  Поезия » Любовна
532 0 6

Горчивата чаша, пълна с кървави сълзи,

изпих във онзи ужасен ден до дъно аз.

И всички хубави мечти

на вечен прах направи тя във онзи тъжен час.

 

Тя е вечната жена,

но пожела да ми обърне гръб.

Изпълни душата ми с тъга

и потопи ме целия във скръб.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??