Nov 5, 2011, 11:05 AM

Уж все мълчим, а все глупости казваме... 

  Poetry » Other
792 0 0

Уж все мълчим,

а все глупости казваме.

Уж все летим,

а по-ниско падаме.

 

И все си мислим,

че всичко знаем.

И всички заедно

за другите нехаем.

 

И всеки претендира,

че е индивидуален.

А всеки след стадото

всъщност е "уникален".

© Ралица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??