5 нояб. 2011 г., 11:05

Уж все мълчим, а все глупости казваме... 

  Поэзия » Другая
791 0 0

Уж все мълчим,

а все глупости казваме.

Уж все летим,

а по-ниско падаме.

 

И все си мислим,

че всичко знаем.

И всички заедно

за другите нехаем.

 

И всеки претендира,

че е индивидуален.

А всеки след стадото

всъщност е "уникален".

© Ралица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??