Уж все мълчим,
а все глупости казваме.
Уж все летим,
а по-ниско падаме.
И все си мислим,
че всичко знаем.
И всички заедно
за другите нехаем.
И всеки претендира,
че е индивидуален.
А всеки след стадото
всъщност е "уникален".
© Ралица Todos los derechos reservados