Oct 22, 2021, 1:18 PM

Уморена 

  Poetry » Free verse
362 0 1

Понякога искам да викам и да чупя,

понякога искам щастие да си купя.

Душата ми от неволи е уморена

от трудностите в живота е оскърбена.

 

Объркана вървя напред

и съзнанието ми се губи навред.

Не тъга, ами същински отрови

сърцето ми е хванато в окови.

© Виолина Гергова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??