22 окт. 2021 г., 13:18

Уморена 

  Поэзия » Свободный стих
361 0 1

Понякога искам да викам и да чупя,

понякога искам щастие да си купя.

Душата ми от неволи е уморена

от трудностите в живота е оскърбена.

 

Объркана вървя напред

и съзнанието ми се губи навред.

Не тъга, ами същински отрови

сърцето ми е хванато в окови.

© Виолина Гергова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??