Aug 9, 2015, 7:53 PM

Усещането да обичаш 

  Poetry » Love
861 0 2

Когато цветето затваря бавно
листата на цветчето си за сън,
душата ми разпръсква плавно
скритата любов навън!

 

Тя рее се из небосвода звезден
и носи полъха на спомен-жар,
обгръща твоя поглед леден
и го превръща в мой олтар!

 

Тя пее свойте нежни песни
и пие капчици от звездния нектар,
тя вае замъци небесни
обгърнати в мечти за твоя взор и чар!

 

Любовните мечтания се стелят
и топлят твоето сърце,
а моите очи копнеят 
да видят радостното ти лице!

 

Лети Любов и донеси ми
голямо щастие на своите криле,
душата ми желае нежни думи
облечени в любовни цветове!



© Мими All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??