9 авг. 2015 г., 19:53

Усещането да обичаш 

  Поэзия » Любовная
862 0 2

Когато цветето затваря бавно
листата на цветчето си за сън,
душата ми разпръсква плавно
скритата любов навън!

 

Тя рее се из небосвода звезден
и носи полъха на спомен-жар,
обгръща твоя поглед леден
и го превръща в мой олтар!

 

Тя пее свойте нежни песни
и пие капчици от звездния нектар,
тя вае замъци небесни
обгърнати в мечти за твоя взор и чар!

 

Любовните мечтания се стелят
и топлят твоето сърце,
а моите очи копнеят 
да видят радостното ти лице!

 

Лети Любов и донеси ми
голямо щастие на своите криле,
душата ми желае нежни думи
облечени в любовни цветове!



© Мими Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??