Aug 21, 2018, 7:56 AM

Усмивка 5 

  Poetry » Love
379 0 0

Усмихни се, прекрасно момиче,

та душа волно да лети,

че ти нежна си като кокиче,

че най-красивата си ти.

 

И нека от сини небеса,

ти - ангел, да дойдеш до мен,

че любовта извършва чудеса,

че сал със теб съм окрилен...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??