21 авг. 2018 г., 07:56

Усмивка 5 

  Поэзия » Любовная
378 0 0

Усмихни се, прекрасно момиче,

та душа волно да лети,

че ти нежна си като кокиче,

че най-красивата си ти.

 

И нека от сини небеса,

ти - ангел, да дойдеш до мен,

че любовта извършва чудеса,

че сал със теб съм окрилен...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??