Усмихни се, прекрасно момиче,
та душа волно да лети,
че ти нежна си като кокиче,
че най-красивата си ти.
И нека от сини небеса,
ти - ангел, да дойдеш до мен,
че любовта извършва чудеса,
че сал със теб съм окрилен...
© Георги Todos los derechos reservados