Nov 30, 2014, 10:20 PM

В дъждовна вечер 

  Poetry
329 0 0

В дъждовна вечер

кой е с нас сега,

сянка на бедомен пътник,

или сме в мъгла.

 

Не сме сами,

а искам да съм с теб,

не сме сами,

как тъжно е без теб.

 

Не моля Господ

мен да пощади,

само твоето лице

пред мене да искри.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??