30.11.2014 г., 22:20 ч.

В дъждовна вечер 

  Поезия
330 0 0

В дъждовна вечер

кой е с нас сега,

сянка на бедомен пътник,

или сме в мъгла.

 

Не сме сами,

а искам да съм с теб,

не сме сами,

как тъжно е без теб.

 

Не моля Господ

мен да пощади,

само твоето лице

пред мене да искри.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??