30 нояб. 2014 г., 22:20

В дъждовна вечер 

  Поэзия
331 0 0

В дъждовна вечер

кой е с нас сега,

сянка на бедомен пътник,

или сме в мъгла.

 

Не сме сами,

а искам да съм с теб,

не сме сами,

как тъжно е без теб.

 

Не моля Господ

мен да пощади,

само твоето лице

пред мене да искри.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??