Dec 1, 2007, 1:34 PM

В морето Живот 

  Poetry » Other
774 0 6
 

Опъвам платната си,

по мачтите се катеря

и гледам хоризонта

през стъклата

на далекогледа.

 

Кормчия съм,

но и в наблюдателницата стоя,

сама опъвам

белите платна,

и сама греба.

 

Аз съм кораб,

плавам сред вълните

на живота

във посока

към мечтите.

© Джули All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??