1.12.2007 г., 13:34 ч.

В морето Живот 

  Поезия » Друга
771 0 6
 

Опъвам платната си,

по мачтите се катеря

и гледам хоризонта

през стъклата

на далекогледа.

 

Кормчия съм,

но и в наблюдателницата стоя,

сама опъвам

белите платна,

и сама греба.

 

Аз съм кораб,

плавам сред вълните

на живота

във посока

към мечтите.

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??