Опъвам платната си,
по мачтите се катеря
и гледам хоризонта
през стъклата
на далекогледа.
Кормчия съм,
но и в наблюдателницата стоя,
сама опъвам
белите платна,
и сама греба.
Аз съм кораб,
плавам сред вълните
на живота
във посока
към мечтите.
© Джули Todos los derechos reservados
Пепи, ще внимавам, обещавам! (: