Dec 2, 2010, 7:55 PM

Вода 

  Poetry » Phylosophy
446 0 1

Вода

 

Водата Живот дарява и облагородява, 

тя  е  естествено съприкосновение и обновление, 

обичам я, защото е природна магия, 

защото е спокоен кръговрат и стихия! 

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??