2 dic 2010, 19:55

Вода 

  Poesía » Filosófica
438 0 1

Вода

 

Водата Живот дарява и облагородява, 

тя  е  естествено съприкосновение и обновление, 

обичам я, защото е природна магия, 

защото е спокоен кръговрат и стихия! 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??