2.12.2010 г., 19:55 ч.

Вода 

  Поезия » Философска
436 0 1

Вода

 

Водата Живот дарява и облагородява, 

тя  е  естествено съприкосновение и обновление, 

обичам я, защото е природна магия, 

защото е спокоен кръговрат и стихия! 

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??