Nov 26, 2009, 9:46 AM

Времето 

  Poetry » Other
320 0 0

Времето сменя

дати на листи.

Вятърът духва

земята да чисти.

Гали я с обич

и я подрежда.

Слънцето блесва -

нова надежда.

Дъжд ли запръска,

с мирис на чисто

светва небето -

синьо мънисто.

Чудото, гдето

времето прави,

да може да носи

и всекиму здраве...

© Харита Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??