26.11.2009 г., 9:46 ч.

Времето 

  Поезия » Друга
318 0 0

Времето сменя

дати на листи.

Вятърът духва

земята да чисти.

Гали я с обич

и я подрежда.

Слънцето блесва -

нова надежда.

Дъжд ли запръска,

с мирис на чисто

светва небето -

синьо мънисто.

Чудото, гдето

времето прави,

да може да носи

и всекиму здраве...

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??