Времето сменя
дати на листи.
Вятърът духва
земята да чисти.
Гали я с обич
и я подрежда.
Слънцето блесва -
нова надежда.
Дъжд ли запръска,
с мирис на чисто
светва небето -
синьо мънисто.
Чудото, гдето
времето прави,
да може да носи
и всекиму здраве...
© Харита Колева Все права защищены