Oct 17, 2008, 1:45 AM

Въпрос 

  Poetry
551 0 0
Аз съм нещо неопределено
и то най-глупавият човек на света.
Сърцето ми докрай е разпилено,
изхабено и разбито от страстта.

Без право на избор
и алтернатива няма
на дъното...
Един въпрос -
А ти защо си тук?

© Евгени Евгениев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??