17 oct 2008, 1:45

Въпрос 

  Poesía
552 0 0
Аз съм нещо неопределено
и то най-глупавият човек на света.
Сърцето ми докрай е разпилено,
изхабено и разбито от страстта.

Без право на избор
и алтернатива няма
на дъното...
Един въпрос -
А ти защо си тук?

© Евгени Евгениев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??