Dec 2, 2011, 1:30 PM

Въпроси 

  Poetry » Love
622 0 0

Каква е тази сила страшна?

Какъв е тоз' порой във мен?

Измива той душата прашна,

но дави утрешния ден...

Какъв е този силен тътен,

разбиващ моето сърце?

Какъв е този дух безплътен,

галещ ме като с перце???

Каква е тази сила страшна,

каква е тази участ зла,

и как така душата прашна 

покой не среща сред прахта?!

© Кристина Пейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??