2 дек. 2011 г., 13:30

Въпроси 

  Поэзия » Любовная
621 0 0

Каква е тази сила страшна?

Какъв е тоз' порой във мен?

Измива той душата прашна,

но дави утрешния ден...

Какъв е този силен тътен,

разбиващ моето сърце?

Какъв е този дух безплътен,

галещ ме като с перце???

Каква е тази сила страшна,

каква е тази участ зла,

и как така душата прашна 

покой не среща сред прахта?!

© Кристина Пейкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??