Jun 7, 2012, 11:06 AM

Възкресението 

  Poetry » Phylosophy
626 0 0

Аз тъй живях като човече и магия.

Душа в грях - трева за орисия.

Без въздух, без усмивки или падащи листа.

Жалки въздишки на сиротната душа.

Стиховете са една заемка,

ала най-красиви на света,

защото единствено поезията

може да те върне от смъртта.

© Без Име All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??