Dec 16, 2014, 9:07 PM  

Зa нашата страна 

  Poetry » Other
234 0 0

Зa нашата страна

Живеем във страна,
където
се върши всичко
зад пердето...


За  Юнаците

Юнаците, които минаха,
Родината ни почти сринаха.
Що крадене, що далавери!
Ти другаде не ще  намериш...
А и днеска  и сега
е тук  крадливата ръка!


© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??