Живеем във страна,
където
се върши всичко
зад пердето...
За Юнаците
Юнаците, които минаха,
Родината ни почти сринаха.
Що крадене, що далавери!
Ти другаде не ще намериш...
А и днеска и сега
е тук крадливата ръка!
© Христо Славов Все права защищены