16.12.2014 г., 21:07 ч.  

Зa нашата страна 

  Поезия » Друга
242 0 0

Зa нашата страна

Живеем във страна,
където
се върши всичко
зад пердето...


За  Юнаците

Юнаците, които минаха,
Родината ни почти сринаха.
Що крадене, що далавери!
Ти другаде не ще  намериш...
А и днеска  и сега
е тук  крадливата ръка!


© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??