За Теб
Направи ми душа
от сълзите си;
зазидай в нея любов.
Създай ми сърце
от мечетите си;
прегърни го с последния зов.
Целуни ме тихо
с очите си;
вдъхни във мене живот.
Поискай ми обич
с ръцете си
и вярвай ще бъда твой роб.
© Владимир Минков All rights reserved.