18.08.2006 г., 11:31 ч.

ЗА ТЕБ 

  Поезия
858 0 3

За Теб

Направи ми душа
от сълзите си;
зазидай в нея любов.

Създай ми сърце
от мечетите си;
прегърни го с последния зов.

Целуни ме тихо
с очите си;
вдъхни във мене живот.

Поискай ми обич
с ръцете си
и вярвай ще бъда твой роб.

© Владимир Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??