18 ago 2006, 11:31

ЗА ТЕБ 

  Poesía
857 0 3

За Теб

Направи ми душа
от сълзите си;
зазидай в нея любов.

Създай ми сърце
от мечетите си;
прегърни го с последния зов.

Целуни ме тихо
с очите си;
вдъхни във мене живот.

Поискай ми обич
с ръцете си
и вярвай ще бъда твой роб.

© Владимир Минков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??