Oct 27, 2011, 2:45 PM  

Задушаване 

  Poetry » Other
464 0 4

Прилича
на пухена възглавница.
Но не е.
Облак е.
Голям облак,
напоен с много дъжд.
Някой ми го натика
през гърлото
в белия дроб.
Ако си поема дълбоко дъх,
ще залея земята.

 

 

Публикувано във:

в. Уикенд 2-8 октомври 2010

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??