27.10.2011 г., 14:45 ч.  

Задушаване 

  Поезия » Друга
465 0 4

Прилича
на пухена възглавница.
Но не е.
Облак е.
Голям облак,
напоен с много дъжд.
Някой ми го натика
през гърлото
в белия дроб.
Ако си поема дълбоко дъх,
ще залея земята.

 

 

Публикувано във:

в. Уикенд 2-8 октомври 2010

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??