Apr 20, 2019, 12:02 AM

Загадка 

  Poetry » Phylosophy
635 0 0

Гледам слънцето, гледам луната…

Не знам дали мисълта ми тука следите .

Дали така изглеждат просто нещата

или някой кара колело сред звездите..

 

Автор Росен Николов © всички права запазени

© Росен Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??