20.04.2019 г., 0:02 ч.

Загадка 

  Поезия » Философска
626 0 0

Гледам слънцето, гледам луната…

Не знам дали мисълта ми тука следите .

Дали така изглеждат просто нещата

или някой кара колело сред звездите..

 

Автор Росен Николов © всички права запазени

© Росен Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??