20 abr 2019, 0:02

Загадка 

  Poesía » Filosófica
625 0 0

Гледам слънцето, гледам луната…

Не знам дали мисълта ми тука следите .

Дали така изглеждат просто нещата

или някой кара колело сред звездите..

 

Автор Росен Николов © всички права запазени

© Росен Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??