Nov 22, 2017, 11:10 AM

Заръка към приятел 

  Poetry
401 0 0

Приятелю,

за стотен път изгарям,

пламъкът изгаснал е в мен,

сърцето си при теб оставям,

пази го вместо мен,

животът ми бе хубав и мечтан,

едно за себе си запазих,

това че бях от някого мечтан,

в трепета небесен ме очакват,

с радост аз отивам и без свян,

както нашето приятелство,

ще помня аз винаги този блян.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??