22.11.2017 г., 11:10 ч.

Заръка към приятел 

  Поезия
403 0 0

Приятелю,

за стотен път изгарям,

пламъкът изгаснал е в мен,

сърцето си при теб оставям,

пази го вместо мен,

животът ми бе хубав и мечтан,

едно за себе си запазих,

това че бях от някого мечтан,

в трепета небесен ме очакват,

с радост аз отивам и без свян,

както нашето приятелство,

ще помня аз винаги този блян.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??