Jan 24, 2021, 12:09 AM

Зима е 

  Poetry » Love
467 1 8

Зима е, но топло словоделие

чака те нагънато във скрина.

Меко е на допир и е фино,

има дъх на празнично веселие.

 

Зима е, сезон на изобилие,

наръч цял с истории ти нося.

Клет недей да ходиш и да просиш,

сит ще те изпратя без усилие.

 

Зима е - на вкус и осезание.

Думите ми хранят и обличат.

Зная как да моля и наричам,

трябват само прежда и желание.

 

© Богдана Калъчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??