24 ene 2021, 0:09

Зима е 

  Poesía » De amor
469 1 8

Зима е, но топло словоделие

чака те нагънато във скрина.

Меко е на допир и е фино,

има дъх на празнично веселие.

 

Зима е, сезон на изобилие,

наръч цял с истории ти нося.

Клет недей да ходиш и да просиш,

сит ще те изпратя без усилие.

 

Зима е - на вкус и осезание.

Думите ми хранят и обличат.

Зная как да моля и наричам,

трябват само прежда и желание.

 

© Богдана Калъчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??